Utorak 07.04.2015.
12:34
Vijesti.me

Soraja Vučelić privedena u Crnoj Gori

Facebook/Soraja Sara Vučelić
Soraja na jahti

Ona je, prema nezvaničnim informacijama, na razgovor odvedena čim je sletela na tivatski aerodrom, a po poternici koju je za njom raspisala barska policija.

Njen iskaz, koji je dala nakon ubistva u Beogradu, navodno ne slaže sa drugim dokazima, prenose podgoričke "Vijesti".

Starleta je sedela u Osmanagićevom restoranu, neposredno nakon što je on hicem iz snajpera usmrćen ispred bašte tog objekta.

Soraja je, kako veruje policija, za stolom bila u društvu dve prijateljice, ali su otišle pre nego je iz daljine ispaljen smrtonosni metak u Osmanagića. Zbog toga je policija tražila od kolega u Beogradu da hitno saslušaju Soraju, ali se na to tada čekalo jer je starleta u to vreme bila na Maldivima.

Nakon povratka, tvrdila je da nema mnogo šta da kaže o tom slučaju, tvrdeći da Osmanagića poznaje iz Bara i da je tog dana trebalo da od njega preuzme skupoceni “maserati” zbog snimanja spota u Crnoj Gori.

Inspektore iz Bara interesuju kontakti Soraje sa Osmanagićem ali i to šta je tih dana radila na moru, sa kim se viđala, kao i da li je imala neka saznanja o planiranju likvidacije.

Inspektorima će biti važno da im Soraja pojasni sa kim je sve bliska iz klana Luke Bojovića i pokojnog Luke Đurovića, jer se veruje da je prisna sa jednim od članova te grup

2024 © - Vesti online