Utorak 07.04.2015.
11:52
Tanjug

Milinković: Ne branimo 3:0, spremamo se za Zvezdu

Tanjug
Obaveza je prolazak u finale: Zoran Milinković

- Predstoji nam značajna utakmica, činjenica je da imamo dobar rezultat iz prvog mmeča, ali naša obaveza je da odigramo maksimalno skoncentrisano, odgovorno i prođemo dalje. Ubeđen sam da ćemo odigrati kvalitetno i cilj je pobeda - izjavio je MIlinković na konferenciji za medije u Humskoj.

On je dodao da su svi igrači, sem povređenog Miloša Ostojica spremni, ali da će zbog značaja naredne prvenstvene utakmice protiv OFK Beograda odmoriti pojedine prvotimce.

- Jagodina je vrlo kvalitetan rival, ekipa je duže vreme na okupu. Nećemo menjati sistem igre, ali imaćemo u vidu da oni u poslednje vreme igraju u formaciji 3-5-2 - konstatovao je Milinković.

Prema njegovim rečima duel u Jagodini i naredni prvenstveni dueli služiće da se ekipa uigra za derbi sa Crvenom zvezdom 25. aprila, koji bi mogao da odluči šampionsku trku.

- Derbi je poseban meč, posle Jagodine slede nam utakmice sa OFK Beogradom i Mladosti iz Lučana. Nije alibi, ali nedostaje nam vremena i kroz ove utakmice tražićemo kostur tima za derbi, iako protivnici nisu ekipe protiv kojih možemo da se uigravamo.

Na pitanje koga bi voleo u finalu, MIlinković je bio jasan:

- Voleo bih da igramo protiv Voždovca, iako je Čukarički veliki favorit, posle 2:0 u prvom meču - poručio je MIlinković.

Revanš utakmica polufinala Kupa Srbije između Jagodine i Partizana igra se sutra od 19.00.

2024 © - Vesti online