Ponedeljak 06.04.2015.
10:33
blic.rs

Troje dece i dve žene upucani u Indijanapolisu

Twitte/FOX59 News
Policija vrši uviđaj na mestu tragedije

Svih pet žrtava pucnjave u kritičnom su stanju, prenosi WISH televizija. Jedna beba i dvoje dece (4 i 6 godina), nedugo nakon pucnjave prebačeni su u dečiju bolnicu, a dve odrasle žene zbrinute su u metodističkoj bolnici. U jedno od ranjene dece pucano je čak tri puta.

Prema saopštenju policijskog poručnika Ričarda Ridla, traga se za trojicom osumnjičenih muškaraca koji su bili u stanu kada se dogodio incident - u nedelju oko pola deset uveče po lokalnom vremenu.

Postoji i jedan svedok incidenta, koji je takođe bio u stanu ali nije ranjen, prenosi televizija ABC.

Svih petoro ranjenih je smešteno u bolnicu i u teškom su stanju. Eventualne rodbinske veze među njima zasad nisu jasne.

Budući da nema tragova nasilnog ulaska u stan, policija veruje kako je bar jedna osoba koja je bila unutra poznavala osumnjičene.

- Verujemo da su se žrtve i počinioci poznavali. Pretpostavljamo i da su osumnjičeni pušteni u kuću, jer nema znakova provale - kažu iz policije Indijanapolisa.

Prema pisanju agencije Sputnjik, osumnjičeni su afroameričkog porekla, a policija traga za njihovim srebrno belim automobilom.

Jedan od svedoka otvoren je za saradnju sa policijom, a sumnja se da su za pucnjavu odgovorne čak tri osobe koje su došle na mesto zločina u belom ili srebrnom automobilu.

2024 © - Vesti online