Nedelja 05.04.2015.
14:19
blic.rs

Mehićeva supruga ogorčena: Omer nije pio!

Tanjug
Sahrana Omera Mehića u Novom Sadu

- On je živeo strogim vojničkim životom. Nije nikada pio, to vam tvrdim. Pazio je i na ishranu, vodio računa o tome šta će i koliko da pojede. Redovno je šetao svakoga dana. Stariji sin mu je za uspomenu, po povratku sa odbojkaškog takmičenja u Turskoj, doneo dve limenke piva. To je bilo 4. marta. Ostale su netaknute, devet dana Omer ih nije ni pogledao - ispričala je Slavica.

Ona je dodala da joj nije jasno otkud se tek sada, više od dve nedelje posle obdukcije, pojavila informacija o alkoholu u krvi.

Ona kaže da je očekivala neki sumnjiv izveštaj, ali ovako nešto joj "nije u snu palo". Ovaj izveštaj ju je zaprepastio i potpuno slomio njegove roditelje, oca Ramiza i majku Fatimu.

Omerov otac takođe tvrdi da Omer nikada nije pio, kao i da je bio častan oficir, koji je bio svestan koliko je njegov posao opasan i sa alkoholom se nikada ne bi igrao.

- Nisam to očekivao. Prvo, moj sin nikada nije pio. To da bude jasno. Nikad alkohol nije trošio. To što su napisali je nemoguće. Apsolutno nemoguće! I to će vam reći svi koji su Omera poznavali. On je bio svestan svog posla, svestan toga što radi. Okriviti tako ljude koji ne mogu da se brane... Mrtva usta ne govore. Nema tu duše, odgovorno tvrdim i to mogu krvlju potpisati da moj sin alkohol nije trošio - izričit je Ramiz Mehić.

2024 © - Vesti online