Subota 04.04.2015.
21:50
Tanjug

Vujošević: Odakle ovim momcima arogancija u izjavama?

ABA
Nije dokupljivao kvalitet tokom sezone: Duško Vujošević

- Falio nam je Akojon, ne mogu tačno da kažem koliko će izostati. Mi nismo tokom sezone dokupljivali kvalitet, kako su neki govorili. Otišli su Šalić i Gagic. Na mestima gde smo bili prilično tanki, postali smo slabiji. Ipak, nalazimo način da se borimo i funkcionišemo - rekao je Vujošević na konfernciji za medije u hali "Pionir".

On je dodao da respektuje ekipu Mega Leksa, ali i da mu se nisu svidele izjave pojedinih igrača uoči meča.

- Mi smo odigrali 15 zvaničnih utakmica sa njima i sve smo pobedili. Ne znam odakle ovim momcima arogancija u izjavama. Gube zbog našeg kvaliteta i zbog toga što smo kvalitetniji - rekao je Vujošević.

Crnogorski stručnjak osvrnuo se i na to što su fudbaleri i košarkaši Partizana u isto vreme igrali prvenstvene utakmice.

- Žao mi je što je protekla utakmica u ovakvoj atmosferi bez publike. Nije u redu da se fudbal i košarka zakazuju u isto vreme. Moraju ta dva kluba malo više računa da povedu sa terminima kako bi publika sve stigla - rekao je Vujošević.

Trener Mega Leksa Dejan Milojević istakao je da je njegova ekipa imala sraman pristup protiv Crvene zvezde i protiv Partizana.

- Imamo mesec dana da se priremimo za bitne utakmice. Cilj nam je da se plasiramo u ABA ligu. Novi igrač je poremetio ravnotežu u timu, ali na sreću sledi pauza. Posedujemo kvalitet, ali ovakvim pristupom i igrom ne možemo nikoga da pobedimo - izjavio je Milojević.

2024 © - Vesti online