Nedelja 05.04.2015.
12:00
B. R. - Foto: Vesti

Verni svojim štićenicima i za praznik nad praznicima

Vesti

Stalni čitaoci i donatori iz Nemačke Mirjana i Ostoja Debeljak iz Groselfingena uputili su 100 evra usamljenoj 83-godišnjoj baki Živki Popović iz potkopaoničkog sela Tmava, uz želju da joj naš novinar, koji je još jedini s vremena na vreme posećuje, poželi srećan Uskrs.

I drugoj baki naši novinari će opet u goste, 73-godišnjoj Borki Dražević iz planinskog sela Drenova kod Gornjeg Milanovca, kojoj je uz prilog od 250 australijskih dolara uputila i tople reči podrške naša stalna donatorka Usamljena baka iz Liverpula sa Sofijom i Kanađanima: "Draga Borka, želimo ti sreće i najviše zdravlja. Nisi sama, jer smo u mislima uvek s tobom. Ovoga puta se pridružuju i moj sin i snaha iz Kanade..."

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

Iz Berlina se javlja naša stalna anonimna dobrotvorka B. T. koja je ponovo poslala 50 evra malom dijabetičaru Vukašinu Spasiću iz sela Nova Brezovica kod Vranja.

Dar iz Australije u iznosu od 250 dolara ide na adresu osmočlane porodice Slavoljuba Stojiljkovića iz zaseoka Reka u Novoj Brezovici, 25 kilometara od Vranja, a prilog je poslao naš čitalac i stalni dobrotvor L. M. iz Liverpula. Posebnu radost izazvaće donacija porodice Kljajić od 900 dolara. Oni žive u Sidneju i Gold Kostu, a rodom su iz Ceranja Gornjih kod Benkovca. Oni su uputili ovaj vaskršnji poklon 29-godišnjoj samohranoj majci Svjetlani Kljajić iz Sključana kod Kozarske Dubice u Srpskoj uz najlepše pozdrave i želje.

Bog i sreća

Stalna donatorka iz Melburna, plemenita Anđelka Đurović uputila je 400 AUD
našim štićenicima: mladom Lazaru Petkoviću iz Banje Koviljače 200 dolara za njegov poslednji odlazak na terapiju u Moskvu, a po 100 dolara namenjeno je malim borcima protiv malignih oboljenja, četvorogodišnjem Sergeju Milićeviću iz Beograda i osmogodišnjem Pančevcu Vladimiru Đorđeviću. Uz prilog je poslala i kratko pismo u kojem poručuje: "Neka vas Bog čuva i sreća prati".

Dar Rajke Tarlać

Uz tople čestitke Humanitarnom mostu i našim štićenicama velika dobrotvorka Rajka Tarlać iz Sidneja uputila je povodom Vaskrsa 1.700 AUD za šesnaest ugroženih porodica u Srbiji i Srpskoj, čime će ponovo obradovati stare, bolesne i one najmlađe. Isti iznos darovala je i za najveseliji praznik - Božić. Hvala!

2024 © - Vesti online