Petak 03.04.2015.
13:13
Vestionline

Ilić: Ne sviđa mi se ovo, sa 6 na 2

partizan.rs
Ne opterećuje se Zvezdom: Saša Ilić

- U Partizanu je uvek prisutan pritisak. Nije prijatno da sa plus šest dođeš na plus dva. Ne sviđa mi se to. Ako pobedimo u subotu, ostaje još devet utakmica, tako da možemo da odigramo još jednu nerešeno da bismo bili šampioni. Idemo utakmicu po utakmicu, to je najvažnije - rekao je Ilić.

"Večiti" rivali će se 25. aprila sastati na stadionu Zvezde.

- Do derbija ima još tri utakmice, treba razmišljati o svakoj sledećoj. Bilo lepo da pobedmo sve do Zvezde, pa da onda pričamo o toj utakmici - kazao je Ilić.

Kapiten crno-belih je istakao da bi voleo da Zvezda izgubi bodove do derbija, ali da se ne opterećuje rezultatima rivala.

- Pratim Zvezdu i iskreno bih voleo da naprave kiks, ali se ne opterećujem njima, bitan mi je Partizan. Bitno je da mi pobeđujemo - dodao je on.

Partizan će u 21. kolu dočekati Radnički iz Kragujevca.

- Svesni smo činjenice da smo apsolutni favoriti, da igramo protiv poslednje ekipe na tabeli pred našim navijačima. Treba imati u vidu i da je Radnički zabeležio dve pobede u pet utakmica, ali ako budemo pružili ono što očekujemo od sebe, mislim da ne treba da bude problema - dodao je Ilić.

2024 © - Vesti online