Ponedeljak 26.04.2010.
18:56
Vestionline

Kuzmanović: Ispostavićemo "račun" Nemcima

"Ne prođe ni jedan dan, a da ne pomislim na Mundijal. Jedva čekam da odemo u Južnu Afriku i sa saigračima iz Štutgarta svaki dan razgovaram o tome", rekao je Kuzmanović.

Kako srpski fudbaler navodi, Nemci su uvereni u pobedu protiv našeg tima, ali Zdravko ističe da je po njegovom mišljenju ipak utakmica protiv selekcije Gane,  ključna za plasman u drugi krug Svetskog prvenstva.

"Neka oni pričaju šta god žele, ali neće biti tako. Vreme je da im naplatimo za sve poraze, a nema ništa slađe nego da im ispostavimo ceh na Svetskom prvenstvu", ističe Kuzmanović.

Srbin je uveren da je ipak najvažniji sam start na SP i da od toga sve zavisi, ali da treba obratiti pažnju i na nezgodnu selekciju Australije.

"Utakmica sa Ganom nam je najvažnija. Ako pobedimo, sigurno idemo u drugi krug. Međutim, ne bi trebalo da zapostavimo Australiju. Oni imaju sasvim solidnu reprezentaciju i trebalo bi da obratimo pažnju na njih", zaključio je Kuzmanović.

Nacionalni tim Srbije igraće u Grupi D sa selekcijama Nemačke, Australije i Gane. Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi održaće se od 11. juna do 11. jula.

2024 © - Vesti online