Ponedeljak 26.04.2010.
20:26
Vestionline

Murinjo: Čelsi će osvojiti titulu

"Drage volje gledam sve mečeve 'plavaca'. Trener Karlo Anćeloti ima dovoljno iskustva da ne ispusti prednost čak i ukoliko je ona minimalna, iako je prvi pratilac Mančester junajted. Drugim rečima, mislim da će Čelsi osvojiti titulu. Do kraja prvenstva ostalo je još veoma malo vremena, a pobeda nad Stoukom (7:0) bila je veoma značajna", rekao je Portugalac.

Murinjo ističe da Mančester junajted, i pored izuzetne ekipe ne može po četvrti put uzastopno da uzme titulu u prvenstvu Engleske.

"Mančester ne može da stigne do tog podviga zato što za protivnika ima veoma ozbiljan tim sa "Stamford Bridža“.

Oni već duže vreme nisu osvojili nijedan značajan trofej i igrači i navijači ne mogu da se pomire s tom činjenicom. Iskusni igrači Čelsija veoma dobro znaju koliko bi svima u Londonu značio ovaj trofej", zaključio je Murinjo.

Murinjo: Ma, kakva Gana?

Trener Intera Žoze Murinjo demantovao je da će biti asistent selektoru Gane Milovanu Rajevcu na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, prenose italijanski mediji.

Afrički list "Grafik sports" preneo je pre nekoliko dana da će Fudbalski savez Gane ponuditi milion dolara Murinju da asistira selektoru Rajevcu na Mundijalu.

"O čemu vi pričate? Trenutno se borim za titulu prvaka Italije i plasman u finale Lige šampiona. A tamo neko priča o poslu u Gani. To ne dolazi u obzir, kao ni vođenje bilo kakve reprezentacije na Svetskom prvenstvu. Sada imam ozbiljan posao, a po završetku sezone odlazim na odmor. To je sve što morate da znate", rekao je Murinjo.

Gana će na SP u Južnoj Africi od 11. juna do 11. jula igrati u grupi sa Srbijom, Nemačkom i Australijom.

2024 © - Vesti online