Četvrtak 02.04.2015.
17:31
telegraf.rs

Bosančić: Sklonjen sam na klupu zbog nefudbalskih razloga

Tanjug
NIje mu sve potaman: Miloš Bosančić

Zbog čega je Miloš Bosančić trenutno u drugom planu kod Lalatovića, koji šansu pruža iskusnom Saši Stojanoviću i golobradom Mihajlu Ristiću, pitali smo upravo nekadašnjeg juniora Partizana.

- Ne znam… - oteo se uzdah Bosančiću.

- Ne znam zbog čega je to tako, izbegavam da pričam o tome. Zaista ne znam šta se događa. Prošao sam kompletne pripreme, spreman sam, u najboljim sam godinama, očekivao sam da ovo bude moja sezona, ali očigledno je da se moje mišljenje ne podudara sa nečijim ko ovde odlučuje.

Da li ste razgovarali sa Lalatovićem?

- Nisam, niti želim da pričam o tome sa njim – kao iz topa je odgovorio Bosančić i nastavio u dahu:

- Došao sam u Zvezdu kako sam došao, nije mi bilo lako, ali sam uspeo da prevaziđem sve to, zaigram i ustalim se u ekipi. Šta se u međuvremenu desilo, ne znam. Moje mišljenje je da bih ja trebalo da budem vođa ove ekipe Zvezde i stojim iza te tvrdnje! Ali, neko očigledno ne misli tako. Nije mi svejedno, jer ovo nema veze sa fudbalom i sigurno da postoje neki drugi razlozi zbog kojih sam sklonjen.

Bez obzira na trenutni status vezni fudbaler Zvezde ne odustaje i poručuje:

- Posle kiše dođe sunce, tako ja to vidim, tako je u životu, verujem da će se promeniti situacija i da ću u nastavku sezone dobiti više prostora. Nijednim gestom ne želim da remetim ambijent u ekipi, jer smo dobro krenuli, na dva boda smo od Partizana i želim da dam pun doprinos da na kraju budemo prvi bez obzira na to da li ulazim sa klupe ili igram od starta. Profesionalac sam i tako ću se ponašati - poručio je Bosančić.

2024 © - Vesti online