Sreda 01.04.2015.
03:36
Vestionline

Palma izašao iz plakara: Oženio dugogodišnjeg dečka Hrvata!

 

Prema našim izvorima, ljupka ceremonija ozvaničenja 14 godina duge veze održana je na Hvaru proteklog vikenda, u smiraj dana.

- Okupani zalazećim suncem, Dragan i Stipe su bili predivan par. Obojica u belom, držeći se za ruke, razmenjivali su poglede ljubavi dok su ih galebovi nadletali... Oh, kako je to bilo dražesno - priča jedan od svedoka venčanja iz Hrvatske, sa mladine strane.

Kako znamo da je reč o mladinoj strani? Pa to je svakako bilo prvo pitanje koje nas je interesovalo - ko je muž, a ko žena - na šta smo kao iz topa dobili odgovor od naših sagovornika: “Buco (kako Stipetovi prijatelji tepaju Palmi, prim. aut.) je suprug, a Stipica supruga“.

Ipak, da se nije odrekao srpstva i vere, Palma je dokazao prevevši Stipeta u pravoslavlje, na čemu mu nisu zamerili ni hrvatski prijatelji - ljubav je jača od vere i, kako kažu, "to što će neko samo da promeni stranu dok se krsti i nije tako strašno".

A ako želite da pročitate gde je sveže venčani par otišao na medeni mesec, i kako su se Buco i Stipe proveli... to ćete možda moći da pročitate sledećeg 1. aprila☺ Dakle, apri-li-li-li i srećan vam Međunarodni dan šale!                                                           

(FOTO: Fotomontaža vestionline.com)

2024 © - Vesti online