Petak 27.03.2015.
12:30
S. Ban

Astrologija

Svaka bolest je odgovor tela na psihičko stanje

aetherforce.com
 

Spisak je ogroman, ali najčešće bolesti od kojih patimo, govore o sledećem:

Akne su nesigurnost, prezir prema sebi, samokažnjavanje. Alergije su emocionalna blokada, ukazuju na strah od kašnjenja, osećaj krivice.

Alkoholizam predstavlja odbacivanje samog sebe. Anemija je strah od života i ukazuje na usamljenost. Artritis predstavlja osećaj nevoljenosti, ogorčenost, sklonost nipodaštavanju. Astma označava duboko potisnutu ljubav, neisplakane suze, blokiranje emocija. Bronhitis govori o problemima i nerazumevanju u porodici, prećutkivanju problema. Bubrežni kamen je neiskaljeni bol, bes i tuga. Ciste predstavljaju opterećenost i stalno vraćanje na probleme koji su se dešavali u prošlosti. Cistitis ukazuje odbačenost od partnera.

Šta krije kičma

Svaki pršljen kičme odgovara određenoj emociji: 1C - strah, beg od stvarnosti; 2C - neuravnoteženost i naginjanje ekstremima; 3C - samokažnjavanje; 4C - gušimo plač i emocije; 5C - odbijamo ono što je dobro za nas; 6C - previše tereta nosimo na leđima; 7C - kruti smo, oholi i uobraženi; 1T - beg od stvarnosti; 2T - strah od prevare, paranoičnost; 3T - neorganizovanost, loša memorija, apatičnost; 4T - nataloženi bes; 5T - frustrirani smo i nepristupačni; 6T - ljubomora, zavist, teško podnosimo tuđe uspehe; 7T - ne umemo da uživamo u životu; 8T - samokažnjavanje; 9T - ne prihvatanje odgovornosti; 10T - ne umemo da komuniciramo; 11T - strah od ljubavnih veza; 12T - patnja i povređenost; 1L - osećaj odbačenosti, glad za ljubavlju; 2L - zarobljenost u nečemu što se odigralo u detinjstvu; 3L - moguće zlostavljanost u detinjstvu; 4L - seksualni problemi; 5L - previše smo natovareni životnim obavezama.

Ćelavost otkriva potrebu da se sve drži pod kontrolom, ali i ukazuje na nepoverenje prema svima. Čir na želucu je simbol straha od života, izgaranje od besa i muke. Depresija je razočaranje što nemamo ono što smatramo da treba da imamo, osećaj da nam je nešto naše oteto. Gastritis je strah i nesposobnost da se prihvati nešto novo. Glavobolja je nipodaštavanje sebe, posipanje sebe pepelom. Grickanje noktiju ukazuje na želju da sami sebe rastrgnemo, frustraciju. Groznica (temperatura) je bežanje od sebe, ali i od okoline. Hipertireoza ilustruje osećaj da smo žrtva drugih ljudi. Hipotireoza predstavlja mržnju prema ljudima za koje mislimo da su nam naneli bol.

Infarkt ukazuje na karijerizam, pritisnutost rokovima, nemogućnost da volimo. Išijas je strah od budućnosti i od nedostatka novca.

Žutica govori o ozlojeđenosti. Kamen u žuči predstavlja osuđivanje drugih ljudi, ljutnju. Kancer ukazuje izloženost stalnim uvredama okoline.

Kašalj predstavlja potrebu da glasno kritikujemo nekog.

2024 © - Vesti online