Četvrtak 26.03.2015.
12:00
B. R. - Vesti - Foto: Vesti

Jedna kašika više za stradalnike

Vesti
Nedostaju i lekovi: Sestra Irina

Svi dobijaju po jedan obrok dnevno, a mnogima nepokretnim i bolesnim, hrana se dovozi do kućnog praga.

Iz ove organizacije u Gračanici neprekidno stižu zahvalnice svim ljudima dobre volje, a posebno onima iz Australije, koji su prvi pritekli u pomoć i uključili se u akciju "Vesti" - Jedna kašika više za stradalnike.

Pored priloga od 100 australijskih dolara humane B. G. iz Adelajda, novu donaciju od 500 dolara uputio je naš čitalaca i čest donator Ilija Veselinović iz Kanbere, uz pismo podrške:

"Molim vas da prilog od 300 dolara uručite na adresu Majke devet Jugovića na Kosovu, a ostalih 200 dolara najbrojnijoj srpskoj porodici Ljiljane Stanojković iz sela Sušići kod Štrpca, da bi se i oni obradovali za najveći praznik Vaskrs..."

Svima koji žele da se uključe u našu zajedničku akciju i da stradalnicima u srpskim enklavama upute hranu, garderobu, donacije, dajemo na uvid i fotografiju sestre Irine iz manastira Gračanica, koja je lekove zemljaka iz Francuske prosledila do doktora u ambulanti. Svaka pomoć im je dobrodošla.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online