Sreda 25.03.2015.
15:40
Tanjug

Ljajić i Basta: Od nas zavisi

fss.rs
Povratak među "orlove": Adem Ljajić

- U decembru sam imao prijatan razgovor sa selektorom Ćurčićem i Savom Miloševićem. Nikada nije dolazilo u pitanje moje učešće u timu Srbije. Sve zavisi od moje forme i planova selektora. Spreman sam da nastupam za Srbiju u dužem periodu i ne znam zašto se o tome toliko polemiše u javnosti - rekao je Ljajić.

On je potvrdio da se trenutno nalazi u formi i da njegov klub Roma pruža dobre partije u italijanskom prvenstvu.

- Vec duži period igramo dobro. Pobeđujemo i to želim da nastavim sa reprezentacijom Srbije - poručio je Ljajić.

Mladi igrač optimista je kada je u pitanju utakmica protiv Portugalije u Lisabonu.

- U Lisabonu treba da igramo hladne glave, ali na pobedu. Ne možemo ići grlom u jagode. Znamo svoje vrednosti i mogućnosti protivnika. Mnogo je stvari u našim rukama - poručio je Ljajić.

fss.rs
Sprečiti kontru: Dušan Basta

Član Lacija Dušan Basta ocenio je da je meč protiv Portugalije poslednja prilika da se izabranici Radovana Ćurčića uključe u borbu za plasman na Evropsko prvenstvo 2016. godine.

- Pobeda nam je neophodna. Habrom igrom možemo mnogo da postignemo. Niko nije mogao da pretpostavi da će Srbija u ovoj fazi imati samo jedan bod. Sada je prilika da svoj inat pretočimo u snagu na terenu. Ako budem u timu trudiću se da doprinesem uspehu našeg tima - poručio je Basta i dodao da Portugalcima ne bi trebalo dozvoliti kontru.

Utakmica između Portugalije i Srbije igra se u nedelju od 20.45 u Lisabonu.

2024 © - Vesti online