Sreda 25.03.2015.
15:07
index.hr

Ako se ovako ponašate, svaki će pobeći od vas!

infoniac.ru
Ne preturajte mu po telefonu, ne idite opsesivno na njegov FB profil :O

Poruke na mobilnom

Jedna je stvar slučajno pročitati poruku na njegovom mobilnom telefonu, a nešto sasvim drugo da zahtevate da vidite sve njegove poruke.

Poruke na mobilnom, drugi deo

Ovde podrazumevamo ponašanje kada mu stalno dosađujete porukama i pozivima i od njega tražite da vam se javlja gde je, s kim je i slično. Možda će ti zvučati smešno, ali postoje i takve devojke. Nemojte biti jedna od njih.

Izlasci s drugarima

Sećate se scene iz popularnog filma “Kako izgubiti frajera za 10 dana”, u kojoj se Kejt Hadson nenajavljeno pojavljuje na poker večeri Metjua i njegovih prijatelja? Momcima treba pauza i veče rezervisano za sebe i prijatelje, isto kao što vama treba izlazak s drugaricama. Nemojte praviti dramu tamo gde je nema.

Društvene mreže

Ako ste uhvatili sebe kako svako malo pregledavate njegov profil na Fejsbuku i ko mu šta lajkuje i komentariše slike i statuse – vreme je da se izlogujete!

Jedina u njegovom životu

Osim njegove mame, sestre, bake i ostale ženske rodbine, vaš dečko nema pravo da bude u društvu nijedne druge ženske osobe, a kamoli da se druži s njom. Jedino što ćete time postići jeste da on pobegne u suprotnom smeru od vas, glavom bez obzira. Niko ne voli da ima osećaj kao da ga neko neprestano kontroliše, pogotovo kad nema apsolutno nikakvog razloga za to.

2024 © - Vesti online