Sreda 25.03.2015.
12:00
Lj. M. - Vesti - Foto: Lj. Mudrinić

Samo da ugosti neznanca

Lj. Mudrinić
Teška starost: Ranko Majstorović

Svakog meseca redovno šalje pomoć ovoj siromašnoj porodici u iznosu od 55 evra. Ranko ovu pomoć neizmerno ceni i to je vidljivo ekipi "Vesti" prilikom svakog uručenja ove pomoći, pa i ovog poslednjeg iznosa koji smo mu uručili.

- Ne mogu tom dobrom čoveku toliko da se zahvalim koliko to meni znači, ne umem to reći i već me je sramota od tog neznanca što me pomaže kao da mi je sin, a i on sigurno ima vlastitu decu koju treba podizati. Tim više ova pomoć ima za mene veći značaj što je u pitanju toliko human čovek koji od svojih odvaja da bi poslao meni - poručuje ostareli i bolesni Ranko Majstorović.

I svaki put nam ponavlja kako bi želeo da upozna dobrotvora koji mu već nekoliko godina svakog meseca redovno šalje svoj prilog i da ga već jednom ugosti u svom skromnom domu.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online