Utorak 24.03.2015.
15:12
Tanjug

Bane: O Portugalu ni reč s Murinjom

Reuters
Žoze Murinjo čestita Branislavu Ivanoviću na trofeju Liga kupa

- Portugalija je jedna od najjačih reprezentacija na svetu, ali i mi smo motivisani da posle lošeg starta krenemo sa uspesima. Iako postoji pritisak, uvek igramo bolje protiv jačih ekipa. Ronaldo je njihov najopasniji fudbaler, oko njega se vrti ceo evropski fudbal, ali nije jedini - izjavio je Ivanović u Staroj Pazovi i otkrio da o utakmici nije pričao sa menadžerom Čelsija Portugalcem Žozeom Murinjom. 

Fudbaler Čelsija poručio je da bi Srbija pozitivnim rezultatom mogla mnogo da profitira protiv Portugalije. 

- Za nas kvalifikacije praktično počinju od Portugalije i biće mnogo teže nego na startu. Ipak, verujem u tim i naš kvalitet kako bismo okrenuli situaciju, ali i promenili negativnu atmosferu koja se pravi oko nas. Čak i bod u Lisabonu mogao bi da bude najvažniji u kvalifikacijama jer bi nam mnogo dao na samopouzdanju. 

On je istakao da sje domaćin favorit u predstojećem meču, ali i da Srbija ima tim koji može da iznenadi. 

- Verujem da ćemo sa novim selektorom Ćurčićem biti oganizovaniji i uspešniji", rekao je Ivanović i poručio da mu neće biti problem da igra i na poziciji štopera. 

Utakmica I grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Srbije i Portugalije igra se u nedelju u Lisabonu od 20.45 na stadionu La Luž.

2024 © - Vesti online