Utorak 24.03.2015.
12:18 >> 12:45h
Vestionline, Tanjug

Ko je naslednik Nikolića na klupi Partizana?

Tanjug
Sprema mu se smena: Marko Nikolić nije zadovoljio novu upravu Partizana

Sednice Sekretarijata i Upravnog odbora fudbalskog kluba Partizana, na kojima je trebalo da se raspravlja o poverenju treneru Marku Nikoliću, ipak nisu održane danas (utorak) i zakazane su za sredu. Kako je javio reporter Tanjuga u utotak prepodne na stadionu u Humskoj bio je samo generalni direktor Miloš Vazura, ali on je "izbegao" novinare. 

Prema nezvaničnim informacijama do odlaganja je došlo zbog činjenice da potpredsednik zadužen za sportska pitanja Ljubiša Tumbaković nije u zemlji, ali i zbog nekih mišljenja da "vec viđeni" Nikolićev naslednik Zoran Milinković, aktuelni trener Voždovca, nije najbolje rešenje.

U igri za novog trenera crno-belih su nekadašnji selektor Srbije Ljubinko Drulović, kao i bivši igrač i sportski direktor kluba iz Humske Ivan Tomić, koji je zimus figurirao kao prva opcija novog rukovodsta kluba na čelu sa Zoranom Popovićem.

Čaršija spekuliše da je u opticaju i bivši trener Partizana i selektor Srbije Miroslav Đukić, ali je malo verovatno da će doskorašnji trener Kordobe da se vrati u srpski fudbal...

2024 © - Vesti online