Ponedeljak 23.03.2015.
14:36
Alo. rs

Parovi: Za Macu glasaju njene mušterije, a ne fanovi!

Fejsbuk
Atina oplela po Maci

Maca Diskrecija imala je čak 57 odsto glasova, te je još jednom dokazala da je miljenica publike iako je ukućani ne vole.

Kada je shvatila da Maca ima ubedljiv broj glasova, Atina Ferari je osula paljbu po starleti, pa se u jendom trenutku svađala i sa voditeljkom.

- Sve je namešteno! Ne mislim da produkcija namešta, ali za nju ne mogu da glasaju normalni ljudi. Maca nema fanove ni poštovaoce već mušterije. Nju drže ovde zbog mene, kada ja izađem izaći će i Maca - rekla je besna Atina i nekoliko puta ponovila da ona ima ozbiljne fanove za razliku od Mace, koja ima mušterije.

Maca ne haje, nego zadovoljava

Inače, Maca Diskrecija podelila je sa Jelenom kako zadovoljava svog dečka, a njemu je poručila da mu ne padne na pamet da je prevari.

- Dušo, nemoj da me varaš dok sam ovde, jer ako budem proverila i saznam da jesi, gotov si - rekla je Maca gledajući u kameru, a onda se obratila Jeleni.

- Znaš, on se uzbudi dok pričamo telefonom, moj glas ga napali. Zato ja ovde toliko stenjem, da bi mogao kod kuće sam sebe da zadovolji - rekla je Diskrecija, a Jelena je na iznenađenje svih ostala bez komentara.

2024 © - Vesti online