Subota 21.03.2015.
19:50
alo.rs

Vojislav Šešešlj: Dačića i Vulina bih u gepek

Tanjug
Novi napad na članove Vlade srbije: Vojislav Šešelj

Novi Šešeljev ispad usledio je samo nedelju dana pošto je izjavio da će svog prvog saradnika Nemanju Šarovića sa glogovim kolcem poslati na grob pokojnog premijera Đinđića, ali će i ovoga puta po svemu sudeći proći bez ikakve reakcije nadležnih državnih organa.

- Ako ikad ikoga strpam u gepek, onda bi to mogli biti Ivica Dačić ili Aleksandar Vulin. Tu bi vodili dnevnik putovanja i ispovedali bi grehe - napisao je Šešelj na svom Tviter nalogu ne objašnjavajući detaljnije na koja sagrešenja lidera SPS-a i Pokreta socijalista misli.

Prozvani državni funkcioneri, a ni nadležni u tužilaštvu juče nisu želeli da odgovaraju na Šešeljeve pretnje. Vulinovi saradnici su rekli da nemaju komentar na pretnje, a Dačić, koji je bio u Beču, nije odgovarao na  pozive i poruke.

Nikakav odgovor nije stigao ni iz Vlade Srbije i tužilaštva, a advokat i nekadašnji tužilac za sajber kriminal Aleksandar Milosavljević kaže da u pretnje Vojislava Šešelja retko ko više uzima za ozbiljno.

- U izjavi na Tviteru ima elemenata sa kojima bi mogao da se pozabavi tužilac. Međutim, što bi se neko sada bavio ovom izjavom, a nije se bavio svim onim što je Šešelj u svojim knjigama napisao. Ovde treba ceniti koliko zaista njegova izjava može da ugrozi osobe koje je pomenuo. Moje privatno mišljenje je da ne može - naveo je Milosavljević.

2024 © - Vesti online