Petak 20.03.2015.
12:30
Tanjug

Nikolić pred Čuku: Jedan od mečeva za titulu

FK Partizan
Čukarički, ozbiljan klub: Marko Nikolić

Ipak, on je upozorio da su utakmice pred reprezentativnu pauzu, uvek opasne.

- Nema dileme da je reč o derbiju kola, sastaju se dva dobra i kvalitetna tima. Ovo je jedna od važnijih utakmica za nas, ali ne i presudna jer nakon nje preostaje još 10 do kraja. Ima još dosta da se igra, svi timovi igraju motivisano protiv Partizana, ali ne gledamo druge, najvažnije je da i dalje sve zavisi od nas - izjavio je NIkolić.

Prema njegovim rečima Čukarički je ekipa, koja se razlikuje od drugih srpskih klubova jer ima kontinuitet na tri nivoa - stabilne finansije, stručni štab i igrački kadar.

- U srpskim fudbalskim uslovima, gde se timovi menjaju na svakih šest meseci, to je ozbiljan kvalitet i njihova najveća prednost. Mislim da Partizan ima svoje adute u tom meču i uz poštovanje Čukaričkog može da odigra kvalitetnu takmičarsku utakmicu i postigne dobar rezultat. Kvalitet igre zavisi od raspoloženja igrača i protivnika, ali borbenost ne sme da izostane - naveo je NIkolić.

Nikolić je dodao da ni protiv Čukaričkog neće braniti još uvek povređeni prvi čuvar mreže Milan Lukač.

Mnogi se mešaju u tuđi posao

On nije hteo da komentariše odluku selektora mlade reprezentacije Mladena Dodića da ne pozove NIkolu Ninkovića.

- Ovde se ljudi mnogo mešaju tuđi posao, ja to ne bih sebi dozvolio. Za Ninkovića je najvažnije da se skoncentriše na Partizan i u nastavku sezone pruža dobre partitive - zaključio je trener Partizana.

Derbi 20. kola fudbalske Superlige Srbije između Čukaričkog i Partizana igra se u nedelju od 17 sati na Banovom brdu.

2024 © - Vesti online