Petak 20.03.2015.
12:33
S. Ban

Strelac, tolerantni partner

zodiacsignsz.info
 

U odnosu sa ostalim znacima, Strelac funkcioniše ovako:

Sa Ovnom - veseli su i bezbrižni. Retko se svađaju jer Strelac izbegava svađu. To Ovnu daje iluziju da je on taj koji vodi glavnu reč, a to ga dodatno stimuliše. Često menjaju posao i mesto boravka.

Sa Bikom - pošto Strelac nije tip koji se nameće, veza sa Bikom može da uspe. Bez obzira na neozbiljnost i prividnu površnost Strelca, Bik će ovu vezu doživeti kao pravo osveženje.

Sa Blizancima - uživaju u zajedničkim interesovanjima. S jedne strane, Blizanci barataju gomilom informacija, ali se u njih ne udubljuju, a s druge strane, Strelčevoj misaonoj dubini Blizanac donosi mnogo koristi. Retko ulaze u brak.

Sa Rakom - trude se da se sporazumeju i pronađu zajednički jezik, ali to im teško polazi za rukom. Ovo je veoma retka astrološka kombinacija u partnerskim odnosima, jer seksualna energija između njih je ravna nuli.

Sa Lavom - odlično prevazilaze sva moguća iskušenja, kao što su ljubomora i sujeta. Odnos je pun topline, u čemu prednjači Lav. Strelac je tolerantan, pa će bez problema korigovati eventualne problematične osobine koje Lavu mogu da zasmetaju.

Sudar dva sveta

Sa Ribama - iako im je Jupiter zajednički vladar, suštinski, ovde je reč o dve potpuno različite prirode. Dok je Strelac taj koji grabi za informacijom i znanjem, Riba je ona koja romantično živi u mistici i snovima.

Sa Devicom - ovo je kombinacija koja obećava dobro prijateljstvo. Interesovanja nisu suprotna pa je to dobra podloga za kvalitetno druženje. Ipak, erotski se ne privlače previše, naročito ukoliko je u pitanju tipična Devica, zakopčana do grla. To lepršavog Strelca odbija i hladi.

Sa Vagom - borac za pravdu, s jedne strane, i istraživač dubine smisla života, s druge, stvoriće odnos koji će nadaleko zračiti skladnošću i vedrinom. Njihova lepršavost može biti ugrožena jedino u odnosu prema domu, jer, koliko je Vagi toplina doma baza za sve u životu, toliko je za Strelca miris daljine večni izazov da odleprša.

Sa Škorpijom - ovo su neusklađene prirode. Teško postižu minimum saglasnosti ili kompromisa kako bi opstali. Različito doživljavaju svet oko sebe. Seksualna privlačnost je na početku solidna, ali vremenom i to nestaje. Iz veze oboje izlaze ozlojeđeni.

Sa Strelcem - žive jednostavno, bez preteranih opterećenja i udubljivanja u nevažne probleme. Izgledaju kao dva putnika koji putuju kroz vreme tragajući za duhom i smislom. Dobar odnos može da ugrozi loš aspekt Jupitera.

Sa Jarcem - jedan vuče drugi koči. Strelac ne može dugo da se zadrži na jednom mestu, a Jarcu je teško da se pokrene. Strelca izluđuje Jarčeva tvrdoglavost koju ovaj ispoljava po svaku cenu. Ako su Jupiter i Saturn međusobno loše položeni, ova veza će biti obeležena borbom dva sistema vrednosti u kojoj niko ne pobeđuje.

Sa Vodolijom - dva nemirna duha. U stanju su sate da provedu u diskusiji koja nekada nema nikakvog smisla. Nisu zainteresovani za stavove okoline, sve dok oni pronalaze smisao u svom odnosu. Pošto nisu vezani za kuću, ovakva veza obično ne uspeva ukoliko se od početka natovare obavezama koje nosi potomstvo i domaćinstvo.

2024 © - Vesti online