Četvrtak 19.03.2015.
11:11
V. Tasić - Vesti

Opet tuži državu zbog Kebe

Z. K. Munja
Dugo ćutao: Dragan Kojić Keba godinama nije hteo da kaže ni reč o vanbračnoj ćerki

Ovih dana, pred Vrhovnim sudom se razmatra njen zahtev za povećanje mesečne alimentacije. Pošto se proces odužio, Ljiljana sprema još jednu tužbu - tužbu protiv države Srbije i to Međunarodnom sudu za ljudska prava u Strazburu, jer se proces odužio.

Dete za primer

Ina Kojić je nedavno napunila 16 godina, odlična je učenica prvog razreda srednje škole. Kako kažu svi koji je poznaju, Ina je dete za primer. U svojoj bivšoj osnovnoj školi, drži časove engleskog jezika drugarima, izuzetno je muzikalna i vrlo lepa. Izbegava sve razgovore na temu oca kojeg nikad nije upoznala i kojeg viđa samo na televiziji.

Već jednom je tužila državu sudu u Strazburu, zbog odugovlačenja sudskog postupka koji je vodila sa Kebom. Taj spor je dobila, a država je Ljiljani na ime odštete isplatila 6. 000 evra.

- Odlično poznajem put do pravde u Strazburu. Zato ću njime krenuti ponovo, kako bih izjednačila standard moje ćerke Ine sa standardom Kebine bračne dece. Jednostavno, moja je dužnost da štitim prava svog deteta. Ja sam jedina osoba u Evropi koja je spor na sudu u Strazburu dobila sama, bez pomoći advokata. Žao mi je samo što odšteta koju sam dobila pre nekoliko godina nije išla iz Kebinog džepa, već iz državnog budžeta. On propade pričajući kako nema para čak ni saobraćajnu kaznu da plati - kaže Ljiljana.

Ljiljana priznaje da se i te kako bavi Kebinim finansijskim stanjem i njegovim poslovnim poduhvatima. O svemu što Keba radi, ona ima dokumentaciju tešku čak 15 kilograma. Nedavno ga je prozivala kako je pravio mahinacije u kupoprodaji nekretnina, tvrdeći da ima kompletnu dokumentaciju o tome kako je pevač otuđio svu svoju imovinu samo sa ciljem da je jednog dana njegova deca rođena u braku, Nataša i Igor, ne bi delila sa njegovom vanbračnom ćerkom Inom.

- Mogla bih Kebu da tužim za svašta, za brojne laži i prevare. Kao što je mene lagao da je razveden, tako sad laže da je u braku. Šta reći o čoveku koji laže i koliko godina ima? Postavlja na internet priznanice plaćene alimentacije, pokušava da se opere. Neke znam, neke prvi put vidim. Ponosna sam što on nije vaspitavao moje dete. To je ono - svaka tuga, ima svoje zašto.

Kada je nedavno Ljiljana obelodanila da ima bogatu dokumentaciju o njegovim nekretninama, Keba je za Ljiljanu rekao "da ga ta žena ne zanima, da je bolesna, da je odron od žene..." Ali ona ne mari za to, a pravdu će kao i do sada potražiti na sudu.

Godinama ćutao

Keba godinama nije hteo da kaže ni reč o svojoj vanbračnoj ćerki Ini, o njenoj majci Ljiljani Jevremović i sudskim sporovima koji su vođeni. Prvi put javno je progovorio na konferenciji za novinare 18. februara. 2007. godine baš na Inin osmi rođendan. Pevač je tvrdio da pojma nije imao da je taj dan "rođendan tog deteta". Od tada on tvrdi da redovno plaća alimentaciju za dete, iako ga Ina ne zanima.
 




 

2024 © - Vesti online