Sreda 18.03.2015.
16:55
mondo.rs

U vezi ste a da ni sami ne znate zašto?

divorceblog.mydivorcedocuments.com
Treba priznati sebi kad prestane ljubav (ako ju je ikada i bilo) i otići

Svejedno vam je da li će biti seksa večeras. Ili sutra. Ili idućeg meseca. Seks je "vezivno tkivo" u romantičnoj vezi, bez toga, vas dvoje niste par, već samo dvoje ljudi koji spavaju ili ponekad večeraju u istoj prostoriji. Naravno, ima parova koji seks imaju jednom mesečno. Samo što ti parovi uglavnom raskidaju posle nekog vremena. Ako niste zainteresovani da partnera vidite bez odeće, možda ste u stvari veoma zainteresovani da ga vidite "na vratima"?

Ne razmišljate o zajedničkoj budućnosti. Ni o "bližoj", kao "kuda bismo mogli na odmor", a o "daljoj" da i ne govorimo? Kad sanjate o nekom stanu sa dovoljno velikim garedorberom ili divnom terasomna kojoj biste mogli da napravite malu "oazu", gde je on? Nema ga ni u prolazu?

Teško vam je da se "uživite" u razgovore vaših prijatelja koji su srećni, u stabilnim vezama? Kad smo "zaglavljeni" u vezi koja je… onako, ni tamo ni ovamo, može biti pomalo mučno slušati druge kako pričaju o lepim stvarima koje im se dešavaju, bez obzira na to koliko ih volimo.

Pravite planove svako za sebe. Sve češće. Ili uvek? I kad smo najsrećniji, potrebno nam je neko vreme koje ćemo provesti odvojeno od partnera, i to je prirodno. Ali, ako vi više ništa ne radite zajedno, ako vam subotom uveče nije ni na kraj pameti da izađete i provedete se negde zajedno, možda je vreme da svako nastavi svojim putem?

Pomalo se zaljubite (skoro) svaki put kad ste u kontaktu sa iole simpatičnim muškarcem? Šta je zajedničko vašem instruktoru u teretani, frizeru, šefu, kolegi sa posla, kolegi sa fakulteta? Svi su pažljivi, osećajni i puni razumevanja, što bi značilo da su ujedno i sušta suprotnost vašem partneru? Uhvatite sebe, sve češće, da sanjarite o tome kako bi bilo da ste sa nekim kome ste "sve na svetu"?

Pa šta čekate onda? Okrenite se na peti i zakoračite. U suprotnom smeru od njegovog, naravno. Biće vam lepše...

2024 © - Vesti online