Utorak 17.03.2015.
11:28
Vestionline

Hladno pivo: MTV premijera novog spota

Promo
Hladno pivo imalo premijeru novog spota

Danas, godinu dana kasnije, "Hladno pivo" samo što nije izdalo svoj novi album "Dani zatvorenih vrata“ a priča započeta tada polako dobija jasnu sliku.

- "Dane zatvorenih vrata“ snimali smo u prostoru propalog industrijskog kompleksa firme "Katran" koji je podsetnik na mračna vremena kad je Zagreb bio veliki industrijski centar. To je šaka u oko u centru metropole, okolo novi neboderi, u kojima ima svega osim proizvodnje. Snimali smo s producentima iz druge muzičke galaksije, koji rade po principu first take- best take, znači bez puno dosnimavanja i šminkanja. Oni su Jura i Pavle, iz benda Svadbas, i vrlo su teški ljudi. Jedva čekam da ovo završi i da konačno opet mogu radit u studiju koji ima wc. A što se samog snimanja tiče mislim da su njih dvojica genijalci, rekao je Mile i na najbolji mogući način dočarao kako su meseci snimanja albuma izgledali.

Svoje dane u studiju  beležili su kamerama a kao spontani rezultat svega, nastaje spot za pesmu "Vjeruj u mene“ koji je sinoć premijerno prikazan na regionalnom MTV-iju.

Video spot za ovu pesmu treba gledati kao kratki dokumentarac koji prati nastajanje jedne pesme i jednog albuma i verno pokazuje atmosferu unutar benda; bez glumaca, statista, šminkera i stilista

Pesma "Vjeruj u mene“ predstavljena je javnosti pre dve nedelje i vrlo brzo je svojim optismistično-pesimističkim duhom osvojila radijske etre i publiku.

Uz ranije predstavljene pesme "Na ovim prostorima“ i "Messi“, "Vjeruj u mene“ će se nalaziti na albumu "Dani zatvorenih vrata“ koji očekujemo u drugoj polovini aprila.

To će biti prvi album koje Hladno pivo izdaje za svoj izdavačku kuću Gajba records, dok je za Srbiju ekskluzivni distributer izdavačka kuća Lampshade Media.

2024 © - Vesti online