Ponedeljak 16.03.2015.
22:20
blic.rs

Srpska manekenka: Muvao me Ronaldo jer ličim na Irinu

facebook.com/Kristina Peric
 
Kristina Perić je nasledila Kejt Mos u kampanji za modni brend "Lui Jo"

Jedna od najuspešnijih srpskih manekenki u svetu neodoljivo podseća na slavnu koleginicu Irinu Šajk (29), s kojom se donedavno zabavljao najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo (30). Sličnost sa Irinom bila je dovoljna da Ronaldo baci oko na lepu Srpkinju čim ju je video.

Ronaldo je očigledno slab na manekenke

Raskid zbog neverstva

Irina i Ronaldo petogodišnju vezu su raskinuli početkom godine, navodno zbog neverstva.

- Volim iskrene muškarce koji su verni ženama. Za mene idealan muškarac je veran, iskren i džentlmen koji zna kako da se ophodi prema ženi. Ne verujem u one koji nas čine nesrećnima, jer su to dečaci, a ne muškarci. Mislila sam da sam našla idealnog, ali na kraju to ipak nije bio. Mislim da se žena oseća ružnom kada je pogrešan muškarac pored nje. Ja sam se osećala ružno i nesigurno - rekla je Ruskinja španskim medijima.

- Kristina (18) veoma liči na Irinu i upravo to joj otvara mnoga vrata u svetu. Tako je nedavno postala zaštitno lice jednog od najskupljih brendova venčanica na svetu, a zaštitno lice za prošlu godinu bila je Irina. Na reviji tog brenda u Barseloni Kristijano je kao VIP zvanica bio u prvom redu, a kada je na pistu izašla Kristina, nije krio oduševljenje. Odmah nakon revije pokušao je da je zavede i pozvao ju je na večeru - ispričala je manekenkina bliska prijateljica.

Kristina je priznala da je oduševljena fudbalerom madridskog Reala.

- Tačno je da sam upoznala Ronalda. Upoznao nas je šminker David, koji je nekad šminkao i Irinu. Čim me je video, rekao mi je: „Moram da te upoznam sa Ronaldom. Ti i Irina mnogo ličite, sigurno ćeš mu se dopasti“ - ispričala je kroz osmeh Kristina, manekenka "Kristal model agen" i dodala da se šminker nije prevario, jer su varnice između njih odmah sevnule:

- Ronaldo nije opterećen slavom i novcem. Ponaša se kao običan dečko iz kraja. Nažalost, nismo imali prilike da previše vremena provedemo zajedno jer je on žurio, a i ja sam imala poslovnih obaveza u Majamiju pa sam morala da otputujem.

Na pitanje kada su zakazali naredni susret, tajnovito je odgovorila:

- Kao zaštitno lice venčanica iz Barselone, često ću boraviti u Španiji, pa ko zna!

2024 © - Vesti online