Nedelja 15.03.2015.
20:35 >> 22:42h
Vestionline

Ova žena je nestala pre četiri meseca: Da li ste je videli?

Privatna arhiva
Ovo je Branka Bogosanović. Gubi joj se svaki trag

Prema rečima Bojane Bogosanović, Branku ne vode u policiji kao nestalu, jer je zvanično Hrvatska državljanka. Ništa ne menja činjenica da se traži i putem Interpola... S druge strane, u Hrvatskoj, ne mogu da joj lociraju signal jer se nalazi na teritoriji Srbije.

- Moja mama je nestala pre četiri meseca. Od tada se krila u nekom od manastira jer je u teškom psihičkom stanju. U utorak 10. marta se javila prijateljima i rekla da je na ulici već neko vreme, da spava na autobuskoj stanici, bila je promrzla i izgladnela. Došla je sa koferom punim mokrih stvari. Pala je na ispod 30kg. Rekla je da je došla da se pozdravi sa njima i da će uskoro okončati sve. Rekla je da joj užasno nedostajem i da pati za mnom, ali da ne može da mi se javi jer će se meni desiti nešto loše ukoliko stupi sa mnom u kontakt. U utorak 11.03. je poslednji put viđena na autobuskoj stanici u Beogradu - navodi Bojana Bogosanović u pismu.

Zabrinuta ćerka se obratila i Patrijaršiji za pomoć:

- Poslala sam Patrijaršiji molbu da mi proslede spisak manastira kako bih obilazila i kontaktirala samo ženske manastire. Zamolila sam ih i da proslede informaciju manastirima da je mama nestala i da se krije u jednom od njih. Ovo je odgovor koji sam dobila:

Privatna arhiva

Branka se razbolela nakon što su joj umrla oba roditelja u roku od par meseci i lečila se na psihijatriji.

Poslednji put je viđena u Beogradu na autobuskoj stanici. Nosila je na sebi dugi crni kaput sa krznom oko vrata i maramu. Imala je sa sobom veliki crveni kofer.

2024 © - Vesti online