Subota 14.03.2015.
16:13
Tanjug

JSL: "Ćurani" torpedovali Vošu, Borjan nesavladiv

Tanjug
Jagodina održala čas fudbala "lalama" u Novom Sadu

Strelci za ekipu Sima Krunića bili su Danijel Gašić u petom, Mile Savković u 15, Miloš Lepović u 42. i Dušan Martinović u 67. minutu, dok je jedini gol za Vojvodinu postigao Jovan Stojanović u 11. Jagodinci su se pobedom protiv direktnog konkurenta vratili u borbu za mesta koje vode u kvalifikacije za Ligu Evrope i preuzeli peto mesto na tabeli od OFK Beograda, koji je poražen u Novom Pazaru sa 3:1. 

Novopazarci su ostvarili prvi trijumf posle sedam kola prilično lako, iako nisu imali pomoć publike zbog suspenzije posle incidenata na utakmici protiv Partizana u jesenjem delu sezone.
Važna tri boda u borbi za opstanak osvojio je čačanski Borac pošto je pobedio na svom terenu protiv "fenjeraša" Radničkog iz Kragujevca sa 2:0, golovima Ognjena Ožegovića i Đura Zeca. 

Rezultati i strelci 19. kola    .

Borac Čačak - Radnički Kragujevac 2:0 (Ožegović 38, Zec 90), Donji Srem - Radnicki Niš 0:0, Napredak - Mladost 1:1 (Dimitrov 21. - Pavlov 90), Novi Pazar - OFK Beograd 3:1 (Kostić 30, Pavlović 54, Radivojević 63.  - Jovanović 53. penal)
Vojvodina - Jagodina 1:4 (Stojanović 11. - Gašić 5, Savković 15, Lepović 42, Martinović 67), Voždovac - Čukarički 0:0.

U malom beogradskom derbiju između Voždovca i Čukaričkog nije bilo golova, kao i u duelu Donjeg Srema i niškog Radničkog. Čukarički polako gubi korak za "večitim rivalima" posle drugog remija u nizu, iako je danas bio bolji rival od Voždovca, Petar Bojić i Staniša Mandić nisu nekoliko dobrih prilika. 

Napredak je nekoliko minuta delilo od pobede nad Mladosti iz Lučana nakon što je poveo golom Srđana Dimitrova, ali u 90. minutu rezultat izjednačio Jevgen Pavlov, igrač koji je pre godinu dana bio na probi u Partizanu.

2024 © - Vesti online