Subota 14.03.2015.
11:17
goal.com

"Oprosti pare, ili nisi Zvezdaš!"

FK Crvena zvezda
Teške optužbe: Nejc Pečnik

Pečnik je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača crveno-belih na putu za titulu, a u međuvremenu je četiri puta pomerao datum isplate dugovanja.

- Izgleda da u Zvezdi očekuju da oprostiš pare i pomeraš datume u nedogled, jer ako ne uradiš to onda nisi Zvezdaš! - rekao je Pečnik za "Goal".

On je postupak protiv Zvezde pokrenuo uz pomoć Mirka Poledice iz Sindikada fudbalera "Nezavisnost", jer je Zvezdan Terzić izbegavao kontakt s njim.

- Ja sam poslao Terziću poruku 5. februara u kojoj sam napisao da se nadam da će ispoštovati naše četvrto pomeranje isplate. On mi je na to odgovorio da nije realno i da ću dobiti pare u martu, na šta sam mu ja rekao da nije u redu da peti put pomeram datume, opraštam pare i da se nadam da će me isplatiti. Evo, ja sam sačekao i sredinu marta, ali ništa. Ni odgovora na moju drugu poruku. Tako da sam se dogovorio sa Poledicom da idem u postupak - rekao je Pečnik.

Slovenac navija da Zvezda odbrani titulu osvojenu prošle sezone.

- Sa dosta igrača se čujem redovno, pratim ih svaku ama svaku utakmicu uživo, preko interneta. Verujem da mogu da odbranie titulu i sa minimalcem od 22.000 dinara mesečno! Mnogo mi je žao igrača koji igraju za džabe - zaključio je Pečnnik.

2024 © - Vesti online