Četvrtak 12.03.2015.
18:56
Blic.rs

Madona: Bila sam sa Tupakom pre njegovog ubistva

printscreen
Madona priznala, najzad

Autorka knjige "Kao ikona“, Lusi O' Brajen tvrdi da Madona ne samo što se zabavljala sa reperom, nego je želela da ima i dete sa njim, zbog čega je i uletala iz veze u vezu, nadajući se trudnoći.

Madona je je u intervjuu za "Howard Stern’s SiriusXM“ radio potvrdila njihovu vezu, iako se o njoj spekulisalo dvadeset godina.

Stern ju je pitao da li je tokom devedesetih imala nešto protiv voditelja Dejvida Letermana, jer se činilo da je svaki put izražavala mržnju prema njemu tokom intervjua.

- Bila sam jako ljuta na njega kada sam rekla one ružne reči. U tom periodu sam bila u vezi sa Tupakom, i bila sam u veoma čudnom raspoloženju, jer je on činio da osećam veliki bes prema životu. Tada sam se osećala poprilično gangsterski- rekla je Madona.

Kraljica popa nikada javno, pre ovoga, nije govorila o vezi sa slavnim reperom, a pretpostavlja se da su bili zajedno tokom 1994. i 1995. godine, kada se i pojavila u šouu kod Letermana.

Čak je i sam reper, koji je ubijen 1996. godine, jednom prilikom opisao Madonu kao jako dobru osobu, koja mu je mnogo pomogla.

Danas 56-godišnju Madonu, Tupak je navodno ostavio zato što se nije uklapala u njegov imidž lošeg momka repa.

Pevačicina prijateljica, Alison Klarkson, tvrdi da su se Madona i Tupak zabavljali, ali su mu devojke iz kraja stalno prigovarale zbog toga što se zabavlja sa belkinjom, pa ju je on ostavio.

Madona se nakon toga zabavljala sa ličnim trenerom Karlosom Leonom, kome je u oktobru 1996. godine rodila ćerku Lur.

2024 © - Vesti online