Petak 13.03.2015.
12:41
S. Ban

Ugroženi Mars šalje bes

zastavki.com
 

To izgleda ovako:

Na Sunce ukazuju kožne bolesti, očne tegobe, problemi s ocem i vlastima, preterana gordost, samoljublje, egocentričnost, razmetljivost.

Mesec je ugrožen ako se osoba nadima, otiče, ima probleme s majkom, nagle promene raspoloženja i osećanja, preosetljivost, neodmerene reakcije, emotivne smetnje u vezi.

Marsa prepoznajemo ako osoba ima čireve i druge oblike preterane toplote u telu, sklonost udesima, pravne probleme, sukobe, suparničke situacije, neprilike s braćom i sestrama, nedostatak hrabrosti. Znaci su i bes, razdražljivost, užurbanost, preterana hrabrost, nestrpljenje, prevrtljivost, nedoslednost, nedostatak energije, opsesivne ideje.

Mesečevi čvorovi

Mesečevi čvorovi se takođe manifestuju na ovaj način. Tako je Severni Mesečev čvor aktivan ako je osoba stidljiva, ima halucinacije, smetena je, beži od stvarnosti, neurotična, psihotična, poročna, rasejana i u zabludi.
Na Južni čvor ukazuje sklonost udesima, bes, razdražljivost, nestrpljivost, kolebljivost, ekscentričnost, fanatizam, eksplozivnost, nekonvencionalnost.

Merkur je ugrožen ako osoba ima nervne i mentalne poremećaje, nedostatak sposobnosti za komunikaciju ili učenje, ali ako primetimo povučenost, nemoralnost, teškoće u razmišljanju.

Jupiter je prepoznatljiv ako je osoba gojazna, ima probleme s jetrom, teškoće s decom i učenim ljudima, probleme s ostvarenjem potomstva, preterano samopouzdanje, samopovlađivanje, rasipništvo, nemoralnost, halapljivost.

Ugrožena Venera se manifestuje kroz bolesti polnih organa, bračne probleme, lenjost, taštinu, sentimentalnost, razvrat i seksualnu izopačenost, neukus.

Da je Saturn taj koji šalje lekcije prepoznajemo ako trpimo, na prvom mestu, fizički bol (bilo koje vrste), strah, stid. Na ugroženost Merkura ukazuju i strepnja, loši snovi, beda, poniženje, odlaganje, ometanje, usamljenost, izolacija, depresija, škrtost, razočaranje, prepuštanje sudbini, nepoverenje prema svemu, sumnjičavost.

2024 © - Vesti online