Sreda 11.03.2015.
04:43
D. N. P. - Vesti

Ubio doktorku zbog neuzvraćene ljubavi

Reuters/J.D.L.
Stravičan zločin naočigled policajaca u Zubinom Potoku

Prilikom hapšenja kod Nemanje V. je nađen pištolj kojim je počinjen zločin, a pretpostavlja se da je motiv ubistva neuzvraćena ljubav!

- Dušanka je pre izvesnog vremena bila u ljubavnoj vezi sa Nemanjom, ali ga je ostavila nakon što je saznala da se on drogira. Nemanja je, međutim, nastavio da je prati i molio da se pomire i nastave vezu, ali je ona to odbijala, iako je Nemanja ponekad bio vrlo agresivan i pretio joj, što ona nije shvatala ozbiljno - rekli su prijatelji ubijene doktorke.

Prema nezvaničnim informacijama, Nemanja V. je došao u Dom zdravlja i pozvao Dušanku da razgovaraju. Ubrzo su se posvađali, pa je neko od Dušankinih kolega pozvao policiju da interveniše. Patrola je ubrzo stigla, a kad je video pripadnike KPS u Domu zdravlja, Nemanja je izvadio pištolj i naočigled policajaca pucao u Dušanku!

- Dušanki je iz rane na stomaku šikljala krv, a ona je samo stigla da kaže: "Nemanja me ranio, pucao je u mene." Kolege su je ubacile u ambulantna kola i krenuli su ka bolnici u Kosovskoj Mitrovici, ali je doktorka Andrejević tokom puta preminula - rekao je izvor "Vesti".

Naš sagovornik dodaje da je policija kod Nemanje našla i oproštajno pismo, pa se pretpostavlja da je planirao da nakon Dušanke ubije i sebe.

Poruka na Fejsbuku

Samo desetak sati pre tragedije, Nemanja je na svom Fejsbuk profilu napisao: "Laž i nepravda ubijaju čoveka." Ne zna se da li ova poruka ima veze s doktorkom Andrejević, za koju su svi u Zubinom Potoku rekli da je bila tiha, povučena i dobra osoba i sjajan lekar.

2024 © - Vesti online