Utorak 10.03.2015.
09:56
alo.rs

Toni Bler ima ljubavne probleme

Reuters
"Opasno" živeo: "Mutio" sa Mardokovom ženom (koji mu je bio prijatelj)

Njihovi prijatelji, koji su želeli da ostanu anonimni, tvrde da je razvod jedina logična opcija, naročito otkad je otkrivena Tonijeva afera sa Vendi Deng (46), suprugom australijskog milijardera Ruperta Mardoka (83).

Bler, koji je pre sedam godina napustio kancelariju u Dauning strutu broj 10, angažovan je poslednjih nekoliko godina kao mirovni posrednik na Bliskom istoku. Međutim, on na Bliski istok nikada još nije poveo suprugu, koja, kao tvrde izvodi, ostaje sama kod kuće u Londonu:

- Čeri posećuje razne događaje sama i trudi se da ne izgleda depresivno. Do razvoda će doći samo ako ona tako odluči. On je proračunat i sebi to nikad neće dozvoliti - rekao je izvor blizak paru i dodao:

- Još dok je bio premijer, njegovi savetnici su ga ubedili da mu je imidž u javnosti najvažniji. To se nije promenilo ni kada je prošle godine otkrivena afera sa Mardokovom ženom. Kada je afera otkrivena, Čeri je više mrzela medije nego svog supruga koji ju je prevario.

Blerova afera sa Vendi Deng je okončala njegovo 20 godina dugo prijateljstvo sa Mardokom, koji se razveo od žene koja ga je varala i koja mu je rodila dvoje dece.

Kada je pukla bruka, Bler je molio Mardoka da mu veruje da nema ništa sa njegovom ženom, ali milijarder nije naseo na njegove suze i poručio mu da ne želi da ga više vidi u životu.

2024 © - Vesti online