Utorak 10.03.2015.
12:35
S. Ban

Čipovanje ljudi

wikimedia.org/Amal Graafstra
 

Naime, veruje se da osoba koja je mikročipovana može da bude kontrolisana pomoću emitovanja specijalnih talasa na niskim frekvencijama (ELF) jer ovi talasi utiču na misaoni tok i emocionalni šablon u čovekovoj psihi. To onda, dalje, može navesti čoveka da se ponaša i donosi odluke koje su u skladu s voljom onog ko upravlja frekvencijama koje odašilje.

S druge strane, zagovornici mikročipovanja tvrde da smo svi mi već uveliko čipovani, jer, svi oni koji koriste mobilne telefone, kreditne kartice, kupuju na internetu, koriste GPS, ostavljaju trag kojim odaju informacije o sebi, jer je to moćno sredstvo onima koji time manipulišu. Ipak, to nije oružje kojim se direktno kreira nečija odluka ili način ponašanja.

Da li je zaista moguće manipulisati širokim narodnim masama ostaje, da vidimo. Odgovor na ovo pitanje treba potražiti od naučnika, jer, ako se nedvosmisleno dokaže da određene frekvencije proizvode određene, nama nevidljive, posledice na ljudskom telu i psihi, onda je mikročipovanje širokih narodnih masa, zaista, opasno i predstavlja direktan put u porobljavanje iz kog nema povratka. Neki naučnici tvrde da je to već dokazano, ali, da se ta znanja, kao i mnoga druga koja su slična ovom, kriju i čuvaju kao tajno oružje svetskih moćnika koji, našom civilizacijom, upravljaju iz senke.

2024 © - Vesti online