Ponedeljak 09.03.2015.
19:58
alo.rs

Gogu zaprosio dečko u Americi?

Facebook/Goga Sekulić
Ponovo se sprema na ludi kamen: Goga Sekulić

- Goga je u Majami otputovala kako bi prisustvovala venčanju svoje drugarice. Ona se nekoliko dana družila sa celim društvom, a jedan muškarac našeg porekla nije se odvajao od nje. Sve vreme joj je ugađao i činio da se ona oseća prijatno u njegovom društvu. Goga je sa njim pričala o svom životu i svim problemima koji su je snašli u poslednje vreme. On se mnogo zaljubio u nju, svidelo mu se što je zanimljiva, druželjubiva i predložio joj je da ostane u Americi kod njega. Međutim, pevačica na to nije ni pomišljala - izjavio je za "Alo!“ izvor blizak pevačici i dodao da je mladić zatim odlučio da je zaprosi kako bi je zadržao u Majamiju.

- Jednog dana su sami otišli na plažu i on je odjednom kleknuo ispred nje i zaprosio je. Pružio joj je prelep prsten i pitao je da li hoće da se uda za njega. Goga je prvo bila u šoku, ali se onda sabrala i objasnila mu da ona sada ne želi da se udaje. Iako je insistirao da ostane sa njim u Americi, rekla mu je kako mora da se vrati u Srbiju jer je tamo njen ceo život. On je baš „odlepio“ za njom, iako ništa između njih nije bilo i zamolio je da mu se obavezno javi kada sledeći put dođe u Majami - priča naš dobroobavešten izvor.

Kako bi se proverilie ove informacije, kontaktirana je pevačica koja je bila kratka.

- Mogu vam samo reći da mi je u Majamiju prelepo i da se odlično provodim. Ovde je sve kao iz bajke, proslavila sam rođendan, bila na drugaricinom venčanju. Sve je divno. A o svemu ostalom ćemo razgovarati kada se vratim u Srbiju - tajanstvena je bila Goga.

2024 © - Vesti online