Utorak 10.03.2015.
02:30
zadovoljna.hr

Seksi zapovesti za nezaboravnu akciju u krevetu

fineartphotographysite.com
Volite sebe i uživajte u svakom momentu

1. Zavolite svoje telo

Iz svoje kože ne možete da pobegnete, pa je najbolje da prihvatite sebe takve kakvi jeste. Muškarce će odbiti naglašavanje telesnih nedostataka, a ako ih ne spomenete, on ih neće ni primetiti. Neka vam neke druge stvari budu važnije.

2. Naterajte ga da čeka

Što više čeka, više će vas želeti. Igrajte se naramenicama od grudnjaka, šapućite mu na uho i zabranite mu da vas dotakne, sve dok mu sami to ne dopustite. Želja za vama će ga izludeti!

3. Dopustite mu da vas gleda

Muškarce veoma uzbuđuje pogled na žensko telo. Iskoristite adut koji imate u rukavu i napravite predstavu samo za njega.

4. Posvetite pažnju njegovim erogenim zonama

Baš kao i žene, i muškarci imaju više od jedne erogene zone, ali im često ne poklanjamo dovoljno pažnje. Iznenadite ga i izludite!

5. Izrazite svoje želje i potrebe

Dajte mu tačna uputstva kako da vas povede do neba i nazag. Nemojte se stideti, oboje ćete uživati.

6. Ohrabrite partnera

Uprkos činjenici da su svi muškarci neustrašivi, pomisao da neće znati da vas zadovolji ga može i te kako uplašiti. Ohrabrite partnera laskanjem i uverite ga da je on taj koji zna i može sve što vi poželite.

7. Napravite prvi korak

Muškarci često prigovaraju kako su oni ti koji uvek moraju da načine prvi korak. Iznenadite partnera i vrhunski seks je zagarantovan!

2024 © - Vesti online