Nedelja 08.03.2015.
13:19
Vestionline, Tanjug

Inzagi: Odlazim, ako...

Reuters
Očaj: Filipo Inzagi

Velikan poput "roso-nera", na čelu sa legendom, popularnim "Pipom", ne sme sebi da dozvoli potpuno povlačenje pri vođstvu od 2:1, koje se, po nepisanom fudbalskom pravilu neretko obije o glavu. Milanezima se obilo protiv Verone (2:2), a upravo zato se Inzagi našao na udaru medija "na čizmi".

- Razočarani smo. Verovali smo da ćemo izaći iz krize, ali smo primili izjednačujući gol kao najveće neznalice. Odigrali smo odlično, nismo uspeli da osvojimo sva tri boda... U očaju smo! - rekao je Inzagi, a prenosi "Gazeta delo Sport".

- Što se tiče mog statusa, klub mora da donese ispravnu odluku i sve je na čelnicima. Gledam samo napred i videćemo šta će se desiti.

Logično, usledilo je pitanje novinra zbog čega je odlučio da zameni napadača Đampaola Pacinija štoperom Salvoterom Boketijem u 77. minutu.

- Vezni red je bio istrošen i nisam imao adekvatne zamene, pa sam želeo da Luku Antonelija pomerim ofanzivnije i da preko kontri ugrozimo Veronu. Mislio sam da ćemo pre postići nego primiti gol. Ipak, to se nije desilo...

2024 © - Vesti online