Subota 07.03.2015.
21:05
Tanjug

Lalatović: Nadam se da ćemo igrati protiv nekoga iz Mongolije...

Tanjug
Slavlje sa navijačima: Lalatović u društvu igrača

- Mogu da budem zadovoljan i činjenicom da smo postigli tri gola, što je šest u poslednje tri utakmice. Važno je što nismo primili gol, ušli smo u utakmicu kako smo priželjkivali, na vreme postigli dva gola. Vojvodina nije iskoristila šanse, a mi smo na početku drugog poluvremena postigli gol i sve je posle toga bilo lakše - rekao je Lalatović.

On je istakao da ga posebno raduje što je Zvezde igrala sa nekoliko veoma mladih igrača, kao što su Jovanović, Ristić, Grujić i Jović.

- Ofanzivna igra Crvene zvezde očigledno daje rezultate, posbeno što igramo sa tri vezna kojima je prioritet napad. Drago mi je zbog igara mladih fudbalera na čelu sa Ristićem, ali i Kataija, koji pruža sve bolje partije i po mom mišljenju je najbolji igrač u ligi - rekao je Lalatović.

Lalatović se osvrnuo na situaciju kod vodećeg gola Zvezde kada je Džošua Parker iz ofsajda savladao golmana Novosađana.

Marić: Nisam nezadovoljan, ali...

Trener Vojvovine Zoran Marić čestitao je Zvezdi na zasluženoj pobedi.

- Utakmicu bih podelio na dva dela, u prvom poluvremenu Zvezda je bila konkretnija, ali nije imala šanse, dok nas je u nastavku nadigrala. Nisam nezadovoljan igrom svog tima, ali kada izgubite sa 3:0 to je potpuno zalsužena pobeda protivnika - rekao je Marić.

- Katai je prošao majstorski, hteo je da postigne gol, ali je Parker to učinio umesto njega i to ne sme da se dešava. Kada igrač odradi sve, logično je da on da postigne gol. Najbitnije je da se završilo kako treba.

Konferenciji su prisustvali i novinari iz Mongolije, koji su otkrili da se srpsko prvenstvo i igre Crvene zvezde prate u toj zemlji.

- Nadam se da ćemo odigrati utakmicu sa nekim klubom iz Mongolije, bila bi nam velika čast da vas ugostimo na Marakani i pozdraviti sve navijače u Mongoliji - rekao je Lalatović

2024 © - Vesti online