Petak 06.03.2015.
10:42
Vestionline, sportski.net.hr

Hrvatskim medijima se ne sviđa Kraljevo! Oni bi u Beograd...

twitter.com
Svi bi da vide Novaka: Kraljevačka deca pohrlila u novu dvoranu da gledaju trening naše reprezentacije

- Zašto se sportski događaj za koji vlada veliko interesovanje ne igra u Beogradu koji ima modernu dvoranu od 20.000 mesta za sedenje, nego u gradiću za koji je malo ko čuo. To ni danas nikome nije jasno. Sudeći prema fotografijama, čini se da je tamo vreme stalo negde u 70-tim ili 80-tim godinama prošlog veka. Na ulicama preovladavaju jugići, zidovi su puni plakata koji su tamo izgleda godinama, a ulicama šetaju psi lutalice - navodi portal sportski.net.hr i dodaje:

- Srbi su ipak odlučili da baš tamo odigraju meč sa Hrvatskom čime su izazvali pravu euforiju u gradu. Dvorana je bila puna i tokom treninga, a ulaznice su brzo razgrabljene. U prodaji je bilo malo ulaznica, a ostale su deljene i po babu i po stričevima što je naljutilo i Novaka Đokovića - navodi ovaj portal.

- Ne želim da reskiramo praznu dvoranu i zato smo otišli u unutrašnjost Srbije. "Arena" je u finalu Dejvis kupa bila poluprazna i uveren sam da ni protiv Hrvata ne bi bila puna. Ne znam radi li se o ekonomskoj situaciji ili nečem drugom, ali možda će ovaj potez da otrezni navijače - citira portal izjavu selektora Srbije Bogdana Obradovića.

2024 © - Vesti online