Četvrtak 05.03.2015.
14:55
alo.rs

Severina traži da se pusti snimak sa Milanove jahte

Z. K. Munja
Draga publiko, mnogo vas volim, samo za vas... još jedan video

Severina (42) i Milan Popović (49) nisu se sreli u zagrebačkom Opštinskom sudu, ali su zato njihovi advokati vodili žustru raspravu. Sudija je predložila pomirenje, ali bivši par na to nije pristao.

Iako se Popović trenutno nalazi u Zagrebu, na ročište nije došao. On od pevačice i njenog menadžera traži da mu vrate 308.000 evra, koliko je, kako tvrdi, uložio u njenu karijeru. Popović je izračunao da je na Severinu potrošio oko milion evra, a dve trećine duga joj je oprostio.

Severinin advokat Dario Budimir došao je u sudnicu sa gomilom papira, pa je sudija Milanovom advokatu dala dovoljno vremena da ih prouči. U njima se, piše hrvatski portal "24 sata", nalaze dokazi o tome kako su pevačica i srpski biznismen bili u vezi tri godine, što je dovoljno da se njihov odnos tretira kao vanbračna zajednica. U slučaju da u tome uspe, Severina može da traži pola imovine koju je Milan stekao za to vreme.

Pevačica želi da se u sudnici prikažu i video snimci kako bi dokazala da je veza sa Popovićem trajala mnogo duže nego što on tvrdi. Na snimcima se navodno vidi kako se par ljubi i grli na Brionima, ali i trenuci nežnosti s Milanove jahte "Copper". Popović kaže da je sa Severinom bio u vezi samo godinu dana i da se njihova romansa završila pre nego što je pevačica rodila Aleksandra (3). Dok su bili na Brionima, on je, tvrdi, spavao na brodu, a ona u hotelu.

- Ljudi rade zajedno na nekom projektu, pa se zaljube i rastanu kad je projekat gotov. Tako i mi imamo "projekat", a to je naše dete - govorio je Popović.

On rekao da će sudu dostaviti mejlove u kojima pevačica traži novac za šminku, pa i donji veš.

Ovo nije prvi put da Severina svoje privatne snimke pokazuje na sudu. Naime, njen "kućni video" sa Milanom Lučićem gledali su 2004. u sudnici Trgovačkog suda jer je pevačica želela da dokaže da je film njeno autorsko delo. Ipak, pošto je sudsko veće odgledalo 11-minutni snimak, zaključilo je da u tome nema elemenata autorskog dela. Osim što je tada izgubila na sudu, Seve je izgubila i tadašnjeg verenika Srećka Vargeka (60).

Najava prikazivanja novog snimka s jahte, ali ovaj put Popovićeve, odmah je pokrenula šaljive razgovore u pravosudnim krugovima. Neki su se našalili da će raspravu morati da organizuju u velikoj sudnici kako bi svi zainteresivani mogli da prisustvuju.

2024 © - Vesti online