Sreda 04.03.2015.
16:24
Tanjug

Makabi plaši huk "Arene"

Reuters
Navijači Makabija (Foto: Ilustracija)

- Zvezda je jak protivnika, posebno na domaćem terenu, zbog podrške sa tribina i energije koju publika prenosi na tim. Utakmica dolazi posle poraza u derbiju od Partizana i sigurno će biti motivisani da dokažu navijačima da mogu da se vrate u pobednički ritam - rekao je Gudes za sajt Evrolige.

U prvom meču u Tel Avivu Makabi je slavio sa 78:67, iako su izabranici Dejana Radonjića tokom prve tri četvrtine pružali snažan otpor aktuelnom prvaku Evrope.

- Moraćemo da budemo veoma agresivni i spremni na njihovi igru sa puno fizičkog kontakta. Imaju dosta igrača, koji mogu da nam donesu probleme. Ekipa mora da bude fokusirana i oštra, ako želi da zabeleži pobedu - dodao je Gudes.

Makabi se nalazi na drugom mestu tebele grupe E sa skorom 6-2, dok je Zvezda poslednja sa samo jednom pobedom.

- Atmosfera u Beogradu je neverovatna. To je posebno mesto, koje pomaže svima da igraju bolje. Nalazimo se u delu sezone kada smo svi pomalo umorni i povređeni, ali isto je i za druge timove. Ipak, mi smo profesionalci i znamo kako da se nosimo sa tim - rekao je Markiz Hajns.

Utakmica devetog kola E grupe Top 16 faze Evrolige između Crvene zvezde i Makabija igra se sutra od 20.45  "Kombank areni".

2024 © - Vesti online