Sreda 04.03.2015.
12:00
B. R. - Vesti - Foto: Vesti

Prilozi iz Sidneja i Beča

Vesti
Utrošena donacija: Pasulj za post

Zahvaljujući posredništvu beogradskog Dopisništva frankfurtskih "Vesti" ovog puta obradovala nas je nova donacija koju nam je uputila gospođa Rajka Tarlać koja je zajedno sa prijateljima iz Sidneja kao pomoć narodnim kuhinjama na KiM donirala 500 australijskih dolara, što nam je omogućilo kupovinu potrebnog pasulja, i to 147 kilograma.

Veliko hvala želimo ovim putem poručiti našim donatorima jer su nas se setili i jer pružaju pre svega moralnu podršku svima onima koji i danas opstaju na vekovnim ognjištima srpskog naroda.

Njihova braća i sestre ih ne prepuštaju zaboravu, pa čak ni onda kada su ovako velike daljine u pitanju. Saosećanje je prisutno uvek i svuda za one otvorenog srca, što nam ova donacija i pokazuje..."

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

Svoju zahvalnost ova humanitarna organizacija iz Gračanice iskazala je i podršci Srpske pravoslavne crkvene opštine "Sveti Sava" iz Beča od čije donacije su kupili 10 tona brašna.

2024 © - Vesti online