Sreda 04.03.2015.
10:28
E. V.

Milanov detektiv pratio Severinu?

youtube.com/The official Severina's YouTube channel
A nekad su se voleli: Severina Vučković i Milan Popović dok su bili u romansi

Nakon što se pre nekoliko dana u srpskim medijima pojavila informacija da je Milana Popovića romansa sa hrvatskom zvezdom koštala milion evra i da traži da mu vrati bar trećinu novca, Severina uzvraća udarac. Kako pišu hrvatski mediji, ona je policiji dala izjavu nakon što je sredinom prošle godine otkrila da nju i njenog sina prati nepoznati muškarac.

Ispostavilo se da je u pitanju privatni detektiv i koliko god su se hrvatski istražni organi trudili da detektiva povežu sa Milanom Popovićem to nije bilo moguće.

Čak je i Ljubo Pavasović, advokat Popovića u Hrvatskoj više puta oštro demantovao da njegov klijent ima bilo kakve veze sa praćenjem hrvatske zvezde.

Severina pak nije direktno optužila Milana, ali je u razgovoru sa policijom rekla "da joj je bivši dečko znao reći kako bi ona trebala imati zaštitu i da je moguće da je on angažovao nekoga da je obilazi; ili da je on čak to napravio kako bi ona primetila sumnjive osoba pa da ga potom zove da od njega traži pomoć.

Navela je i da je moguće da je bivši dečko želi diskreditirati, ali da ona u to ne može povjerovati..." piše hrvatski "Nacional".

Sve ovo se dešavalo još prošle godine u jeku njihove sudske borbe za strateljstvo nad njihovim maloletnim sinom Aleksandrom, a zašto su se ove informacije u hrvatskim medijima pojavile tek sada može samo da se nagađa.

Kako stvari stoje nema nagoveštaja da bi u ratu između bivših ljubavnika moglo doći bar do primirja, a kamoli do završetka. Žestok sukob Milana i Severine oko starateljstva nad detetom privremeno je obustavljen prošle godine odlukom Opštinskog građanskog suda u Zagrebu koji je presudio da Milan može viđati sina svaki drugi vikend, za pravoslavni Božić, sedam dana zimi i 14 dana tokom leta, te da je dužan pevačici isplaćivati 1.000 evra mesečne alimentacije za dete, što je posebno razbesnelo Severinu, jer je očekivala mnogo više para.

Međutim, sudska bitka srpskog biznismena i hrvatske zvezde za starateljstvo nad zajedničkim sinom nije okončana, jer je Severina nedavno zatražila izuzeće sudije Marine Parać Garma iz tog postupka uz obrazloženje da se sudija Marina dobro poznaje s Popovićevim advokatom Ljubom Pavasovićem. Njih dvoje i navodno privatno piju kafu što bi, po oceni pevačicinih advokata moglo da utiče na slučaj.

Od ljubavi do suda

Milan i Severina upoznali su se krajem 2010. godine kada je ona pevala na proslavi njegovog rođendana. Planula je ljubav koja je mesecima punila novine u regionu, jer ljubav bogatog Srbina i hrvatske pevačice bila je sve samo ne uobičajena. Nekoliko meseci kasnije ona je ostala u drugom stanju i činilo se, bar po njihovim slikama po medijima i pričama, da njihovu sreću ništa ne može da pokvari. Ali, problemi su usledili već nakon rođenja sina Aleksandra, da bi se romansa uz brojne uspone i padove završila burnim raskidom sredinom 2013. godine da bi ubrzo započeli borbu za starateljstvom na detetom i međusobni rat u kome ne štede jedno drugo.

2024 © - Vesti online