Utorak 03.03.2015.
20:52
Tanjug

Kolinda se najela ćevapa u društvu Halida Bešlića

Reuters
Deset upola s' lukom i čačakalice: Kolinda Grabar Gitarović

Ostalo je nejasno je li poznati pevač slučajno naišao u ćevabdžinicu u vreme kada je tamo sedela hrvatska predsednica sa pratnjom, no njih dvoje su se srdačno pozdravili što su novinari mogli videti kroz izlog radnje, prenela je Hina.

Pre oproštajnog obroka u Sarajevu Grabar-Kitarović obišla je katedralu Srca Isusova, pravoslavu Sabornu crkvu, Begovi džamiju i Jevrejski muzej.

Predsednica Grabar-Kitarović je ranije tokom dana razgovarala sa članovima Predsedništva BiH, predsednikom Veća ministara Vjekoslavom Bevandom i čelnicima Zastupničkog i Doma naroda parlamenta BiH.

Kako je saopšteno nakon razgovora u parlamentu, hrvatska predsednica i njeni sagovornici ocenili su da se odnosi Bosne i Hercegovine i Hrvatske razvijaju u duhu dobrosusedstva, rešavanja otvorenih pitanja i unapređenja regionalne saradnje na svim poljima, čime se ispunjavaju evropski standardi u bilateralnoj saradnji.

Hrvatska predsednica je izjavila da će Hrvatska nastaviti da pruža podršku BiH u procesu evroatlantskih integracija, istakavši da očekuje da će njen petogodišnji mandat biti ispunjen dijalogom i rešavanjem svih otvorenih pitanja u odnosima sa BiH.

2024 © - Vesti online