Utorak 03.03.2015.
10:33
Tanjug

Poginula jedna osoba u sudaru dva auta i kamiona

Reuters
Vozač "mercedes" udario u zaštitnu ogradu, odbio se i zarotirao, "teretnjak" ga je potom odbacio u levu traku gde je na njega naleteo drugi automobil (Foto: Ilustracija)

Do nezgode je došlo kada vozač "mercedes", austrijskih registracija vozeći iz pravca Beograda prema Nišu, "najverovatnije zbog neprilagođene brzine, izgubio kontrolu nad vozilom".

Automobil je skrenuo u desnu stranu, udario u zaštitnu ogradu, odbio se i zarotirao i zaustavio u srednjoj traci, okrenut prednjim delom prema Beogradu, navodi se u saopštenju.

Potom je na "mercedes" naletelo teretno vozilo, registarskih oznaka BiH, koje ga je, od siline udara, zarotiralo i odbacilo u levu saobraćajnu traku, gde je na njega naleteo i automobil "fiat", požarevačke registracije.

U saobraćajnoj nezgodi poginuo je vozač "mercedesa" (46) iz okoline Velikog Gradišta, dok je vozač "fiata" (39) iz Požarevca zadobio lake telesne povrede.

Saobraćaj na autoputu, u smeru ka Nišu, bio je u prekidu do 20 sati, nakon čega se usporeno odvijao zaustavnom trakom, a potpuno je normalizovan u 22,45 sati.

2024 © - Vesti online