Utorak 03.03.2015.
08:41
B. Đokić - Vesti

Satarom ubila majku i baku

A. Čukić
Mrtvozornici odnose tela ubijenih žena

Motiv zločina se istražuje, ali se sumnja da je Teodora imala problema s narkoticima i da je ukućani nisu hteli da joj daju pare za kupovinu droge. Međuti, sve te sumnje istraga tek treba da proveri.

Kako se nezvanično nezvanično saznaje, Teodora i Borislav imaju devojčicu od svega dva meseca koja je bila u stanu u momentu stravičnog zločina.

Osim bebe, imaju i sina od tri godine koji se u trenutku ubistva nalazio u vrtiću.

- Kad je Borislav odveo starije dete u vrtić, mrtva pijana Teodora je uzela sataru i majku, koja je spavala u kuhinji, ubila udarcima po glavi. Onda je otišla u spavaću sobi i babu takođe udarala po glavi do smrti. Njihova tela nađena su u krevetima. Po povratku kući, suprug je zatekao Teodoru krvavu - rekao je izvor Vesti i dodao da su policajci odmah po ulasku u stan utvrdili da je Teodora pod dejstvom alkohola.

Na mesto ubistva ubrzo je stigla i Ljubinka Đ, sestra Teodorine majke Ljiljane. Kako nezvanično saznajemo, ona je rekla da su sa Teodorom u poslednje vreme imali mnogo problema, da je mnogo pila, često svađala sa majkom i babom i pravila probleme.

Komšije i poznanici zaprepašćeni su ubistvom. Kažu da su roditelji imali problema s Teodorom, ali da niko nije mogao da pretpostavi kako će to dovesti do ovakvog zločina.

- Znali smo se odmalena. Tu su živele vojne porodice i svi smo se igrali. Ljiljana je nedavno je otišla u penziju. Bila je razvedena i nikad se nije žalila na Teodoru. Družili smo se, svi smo deca iz oficirskih porodica i nikad nikakvih problema nije bilo niti svađa. Tetka Ivanka je bila super osoba, nikad nije radila nego se brinula za decu - kažu komšije.

Oni pretpostavljaju da je motiv ubistva možda novac.

- Nisu imali puno para, živeli su od Ivankine penzije, a odskora i Ljiljanine penzije. Pričalo se da je Teodora imala nekih problema s drogom, ali ništa više od priča nismo saznali - kažu komšije i prijatelji ove porodice.

Decu preuzeli socijalni radnici

Odmah pošto je policija ušla u stan i započela uviđaj, stigli su i radnici Centra za socijalni rad kako bi se pobrinuli za dvomesečnu bebu. Bebu je otac izveo u kolicima iz zgrade, posle čega su je preuzeli socijalni radnici. I po starije dete su u vrtić došli radnici Centra za socijalni radi, koji će zasad preuzeti staranje nad njima.

2024 © - Vesti online