Ponedeljak 02.03.2015.
12:00
B. R. - Vesti - Foto: Vesti

Vasilije došao na svet

Vesti
Srećni otac: Saša i Vasilije Milovanović

Otkad je 26. januara postao otac, svaki novi dan posvećen je sinu Vasiliju koga je, kako sam tvrdi naš štićenik, od svih zala zaštitio Vasilije Čudotvorac, svetac kojem se na Ostrogu klanja i ovaj naš ratnik.

"Supruga je, iako u poznim godinama, provela u strašnim bolovima više od 40 sati na porođajnom stolu, zbog nebrige lekara izgubila je i mleko, a mali Vasilije morao je čim je došao na svet da bude reanimiran i odveden u inkubator. Sve sam dosad svojoj otadžbini oprostio i što sam bolestan i što ne mare za svog vojnika, ali ne mogu nikome da oprostim što su život mog sina i supruge doveli u opasnost. Zato sam ovih dana podneo krivičnu prijavu MUP-u i Republičkom zdravstvenom inspektoratu protiv nesavesnih lekara u Kragujevcu", kaže nam Saša, koji je konačno doveo sina kući iz bolnice.

Sve se, ipak, zasad dobro završilo, mali Vasilije napreduje na veštačkoj hrani, a svim donatorima iz Australije, Amerike, Kanade i Evrope koji su omogućili bivšem poručniku kupovinu specijalne vakcine sa Kube i time usporili širenje metastaza, poslao je s ponosom fotografiju svog sina. Neka je sa srećom porodici Milovanović!

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online