Ponedeljak 02.03.2015.
12:00
Ž. Marković - Vesti - Foto: Ž. Marković

Ako ozdravi, poklanjamo novac

Ž. Marković
Mali junak: Viktor Sekulić

Za dvadesetomesečnog Viktora, u velikoj akciji našeg lista, za samo dva i po meseca sakupljen je sav potrebni novac za transplantaciju koštane srži, ali do nje još nije došlo jer mali Viktor mora da prođe kroz šest blokova terapija u Banjaluci.

Darovi iz Sidneja i Adelejda

Najnoviji prilog porodici Sekulić poslao je anonimni donator iz Sidneja koji je priložio 100 australijskih dolara, a isto tako i plemenita darodavka B. G. iz Adelejda, uz iskrene želje da mali Viktor ozdravi što pre. Hvala u ime "Vesti".

Viktor sa majkom Natašom boravi u glavnom gradu Republike Srpske, dok otac Aleksandar i dalje vredno radi na benzinskoj pumpi u njihovim Stanarima kod Doboja.

Prilikom naše posete zbog uručenja dve nove donacije od po 100 australijskih dolara, Viktor je bio u Kliničkom centru Banjaluka. Tamo provodi svaki dan u sedmici sa majkom Natašom Sekulić koja kaže da je njen sin upravo počeo da prima treći blok propisanih terapija.

- I dalje smo u neizvesnosti, ali u poslednje vreme lekari nam kažu da će se tek nakon šestog bloka praviti analiza koštane srži, nakon čega će biti jasno da li Viktor mora na transplantaciju ili ne. Neizvesnost i iščekivanje nam teško padaju, ali ne odustajemo i ne gubimo nadu - kaže požrtvovana majka.

Podsetimo, zahvaljujući humanim ljudima, Sekulići su na račun prikupili dovoljnih 105.000 evra za operaciju u Italiji. Nataša poručuje svim donatorima da novac stoji nedirnut na računu i da se nada da im neće biti potreban.

"Još jednom hvala svima koji su pomogli u velikoj akciji i, naravno, hvala svima koji još uvek pomažu. Najiskrenije se nadamo da našem detetu taj prikupljeni novac neće biti potreban, i da ćemo ga proslediti onima kojima je potrebniji", obećava Nataša Sekulić.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online