Nedelja 01.03.2015.
13:16
telegraf.rs

Salami poručio: Ne vraćam se u Zvezdu!

FK Crvena zvezda
Rastanak: Gbolahan Salami

- Odužilo se čekanje. Moj menadžer je primetio da klub ima finansijskih problema prema drugim igračima. Pokušavao sam da rešim problem sa sertifikatom i onda sam shvatio da je najbolje za mene da se vratim u Nigeriju. Nije imalo smisla da ostajem. Meni su potrebne utakmice i zato sam se vratio u svoj klub - poručio je Salami.

Podsetimo da je Nigerijac došao u Ljutice Bogdana sa oreolom reprezentativca “super orlova”, ali od samog početka bio je praćen problemima. Prvo je propustio prvi deo priprema zbog viška kilograma, onda je boravio u Turskoj, gde je razočarao generalnog direktora Terzića kvalitetom i zalaganjem, da bi se pojavio i problem sa registracijom, mada je u tom trenutku bilo jasno da će biti promašaj i da je daleko od tima.

Prednost je uveliko bila na strani Jovića, Parkera i Orlandića, a s obzirom da je bio na šestomesečnoj pozajmici teško da bi i dobio bilo kakvu priliku da se pokaže. Dakle ovo je bio još jedan ćorak na Marakani, ali na svu sreću barem je čitava stvar rešena odmah na početku i sasečena u korenu,a ne kao što je bilo ranijih godina.

2024 © - Vesti online