Petak 27.02.2015.
11:16
Tanjug

Radonjić: Skupo plaćene greške

Tanjug
Real sve bolji: Dejan Radonjić

- Igrali smo dobro u prvom poluvremenu, čak smo uspeli da steknemo i vođstvo. Ali od tog trenutka skupo smo platili sopstvene greške i dozvolili smo Realu da napravi preokret i stekne vođstvo. Kad ekipa kao što je Real stekne osetniju prednost, veoma je teško vratiti se u meč - rekao je Radonjić.

Crvena zvezda je u četvrtak poražena od Reala sa 81:65 u utakmici osmog kola Grupe E Top 16 faze Evrolige.

- Evidentno je da je Real u značajnoj meri unapredio svoju igru u odnosu na naš prvi ovosezonski meč u Beogradu. Tokom januara su igrali jako dobro, ali sada su još bolji. Još su uigraniji i sigurno su jedan od najozbiljnijih pretendenata za plasman na fajnal-for, čak i za osvajanje Evrolige - rekao je Radonjić.

Kalinić: Neiskustvo!

Nikola Kalinić ocenio je da je veliki broj grešaka rezultat ubedljivog poraza.

- Svkako učimo iz ovih poraza. Stalno apostrofiramo da je Top 16 faza velika škola za nas, a tako je i sada. Tek sada vidimo, protiv ovakvih ekipa, koliko duga sezona i veliki broj utakmica ima uticaj na našu igru. Takođe, i neiskustvo je došlo do izražaja, fali u ovakvim utakmicama. Nije strašno izgubiti od Reala u Madridu... Znamo da smo dali sve od sebe.

Zvezdi je poslednja, osma u Grupi E sa sedam poraza, uz jedan trijumf u Top 16 fazi Evrolige, dok Real ima sedam trijumfa iz osam utakmica i nalazi se na prvom mestu.

2024 © - Vesti online